Tecnargilla 2012

30 iul. 2012

În perioada 24-28 septembrie 2012 va avea loc Tecnargilla 2012, cea de a 23-a Expoziţie Internaţională de tehnologii pentru Ceramică şi Caramidă, la centrul expoziţional din Rimini, Rimini Fiera.

Până în acest moment probabil că ați primit deja invitația gratuită din partea organizatorilor pentru toată durata târgului. Dacă nu, vă puteți completa și tipări invitația cu un click pe linkul Invitatie Italiana (in limba italiană), sau Invitatie engleza (în limba engleză).

Pentru a veni în sprijinul participanților din România, organizatorii oferă posibilitatea de a avea o cazare gratuită pentru 10 firme participante din România, pe durata a 3 nopți din perioada târgului, într-un hotel de 4 stele. De asemenea, poate rezerva la prețuri foarte avantajoase (50 euro camera sigle si 70 de euro camera dublă) camere pentru ceilalți participanți, în același hotel. Organizatorii vă oferă și transferul zilnic de la hotel la târg, biletul de intrare gratuit și posibilitatea de a fi preluat de la aeroport (programul in atasamentul oraraeroport.pdf atașat) de unul dintre autocare, dacă vă înscrieți la linkul Rezervare autocar italiana (în limba italiană), Rezervare autocar germana (în limba germană) sau Rezervare autocar engleza (în limba engleză) și posibilitatea de a vizita și expoziția de la Bologna, Cersaie 2012, apelând la unul dintre autocarele puse la dispoziție (programul în documentul atașat orarcersaie.pdf).

De asemenea, în cazul în care aveți posibilitatea de a efectua călătoria cu compania Lufthansa, beneficiați de o reducere a tarifului de zbor accesând linkul Rezervari Lufthansa (în limba italiană) sau Rezervări Lufthansa (în limba engleză).

Pentru a putea beneficia de aceste facilități, vă rugăm să completați fișa de înregistrare atașată (în varianta engleză sau italiană) și să ne-o transmiteți. După aceasta, o să primiți un username și o parolă, cu care o să puteți accesa platforma on-line, descrisă mai jos.

Este important ca această fișă să fie completată la fiecare rubrică în parte, mai ales la datele referitoare la firma dumneavoastră: adresa web, număr de angajați, cifra de afaceri (poate fi o cifră informativă, într-un interval). De asemenea, vă rugăm să completați și produsele despre care doriti să vă informați pe durata târgului.

În schimbul acestor facilități, organizatorii vă solicită să vă angajați că veți realiza minimum 10 întâlniri programate cu durata de 30 minute, pe platforma on-line, într-o singură zi (va trebui să specificați care dintre zile). Restul programului este la dipoziția dumneavoastră.PLATFORMA ONLINE

Fiecare cumpărător va primi un nume de utilizator şi o parola pentru a intra pe platforma ONLINE. Același lucru îl vor face și expozanții şi se vor putea transmite cereri de întâlnire pe durata unei zile, pe care o specificați. Cumpărătorul poate accepta sau respinge cererea, în funcţie de Profilul Expozantului şi va trebui să răspundă în termen de 48 de ore de la primirea de la expozant a e-mailului, deoarece după această dată solicitările de întâlnire sunt eliminate din sistem. Cumpărătorul va trebui să își verifice e-mailul cel puţin o dată pe zi. Chiar şi cumpărătorul, prin intermediul platformei ONLINE poate face o căutare în funcţie de tipul de expozanţi și poate trimite o cerere de contact care, apoi, în cazul în care expozantul este interesat, poate urma o cerere de întâlnire. Întâlnirile vor avea loc la standuri. Noi dorim ca programul stabilit de să fie respectat în integralitate, pentru că altfel nu putem suporta costurile de hotel şi transferurile pe care le oferim gratuit. După ce a fixat toate întălnirile prin platforma ONLINE, cumpărătorul va avea opţiunea de a imprima calendarul întâlnirilor. Platforma ONLINE va fi deschisă în perioada 11-20 septembrie 2012. Este important să fiți activi pe toată durata aceasta, pentru a putea primi și transmite cererile de întâlnire.

Mai jos puteti viziona un scurt film unde este explicată această platformă.


Rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru orice alte detalii.