Provocări prezente și viitoare pentru furnizorii de utilaje pentru ceramica brută

01 oct. 2012

Pe 26 septembrie a avut loc la sediul Sacmi Imola Ziua porților deschise, la care au participat actori internaționali majori, producători de pe mai multe continente. Evenimentul a analizat posibilele scenarii de viitor, unde problemele cruciale vor fi durabilitatea, eficiența produsului, inovații în ceea ce privește produsul și procesul de fabricație.
Există cu adevărat CASA CU IMPACT ZERO? Sunt parteneriatele și fuziunile întradevăr singura cale prin care se poate contracara scaderea de două cifre a piețelor europene?
Răspunsurile la aceste întrebări și la multe altele au fost căutate în cursul Zilei Porților Deschise, prilejuite de inaugurarea noului laborator pentru ceramica brută inaugurat la sediul Sacmi din Imola.
Ziua a început cu o vizită a muzeului Sacmi, unde se află mașini produse de firma din Imola din 1919, o vizită a liniilor de producție, unde vedeta a fost linia de asamblare a preselor hidraulice, urmate de vizitarea laboratorului.
După amiaza a început cu discursul domnului Pietro Cassani, directorul general SACMI, urmat de domnul Stefano Lanzoni, directorul diviziei de ceramică brută. Cuvântul a fost dat apoi protagoniștilor, începând cu domnul Heimo Scheuch, administrator delegat al Wienerberger și președinte al TBE, continuând cu Lorenzo Bellicini, director CRESME, Ulrich Klammsteiner, responsabil CasaClima, Luis Carlos Barbosa Lima, președintele ANICER și Aleksej Vjacheslavovich Gavrilov, administrator unic al LSR Group Sankt Petersburg.