Cesarom îşi creşte cu 50% capacitatea de producţie pe segmentul de plăci decorative

23 mai. 2011

Cesarom îşi creşte cu 50% capacitatea de producţie pe segmentul de plăci decorative, la 3 milioane de piese anual


Cesarom, liderul pieţei locale de plăci ceramice, a majorat cu 50% capacitatea de producţie de plăci decorative (brâuri şi medalioane) de la fabrica Sanex din Cluj începând cu luna mai, ca urmare a modernizării liniei de decorare pentru acest tip de plăci, cu utilaje fabricate de firma Kemac, firmă care aparține grupului Sacmi.
O dată cu modificările efectuate în cadrul liniei de decorare, capacitatea de producţie a Cesarom pe acest segment va creşte cu 50%, de la peste 2 milioane de piese pe an, la peste 3 milioane de piese.
Plăcile decorative reprezintă ultimele tendinţe în amenajarea locuinţelor, acestea contribuind la amenajarea unui ambient în care se doreşte eleganţă, stil şi ieşirea din tipare.
Dincolo de impactul pozitiv pe care îl va produce modernizarea liniei de decorare în business-ul companiei, un alt avantaj va fi reprezentat de faptul că aceasta va ajuta la creşterea portofoliului de produse. Pentru început Cesarom va decora plăcile ceramice din colecţiile deja aflate în portofoliu, însă, o dată cu finalizarea investiţiei, se vor putea realiza brâuri şi medalioane şi pe alte formate.
În urma procesului de modernizare, linia de decorare va dispune de o tehnologie avansată de monitorizare şi în acelaşi timp supervizare pentru întregul proces de decorare.