Ce spun clienții


Ceramica IașiPlini de solicitudine, partenerii noștri de la Mondo Ceramico au găsit întotdeauna cu promptitudine soluții profesioniste pentru problemele cu care ne-am confruntat, depășind de multe ori postura de furnizor și acționând ca un consultant tehnic.

Iulian Mangalagiu, director general Ceramica SA


Macofil SA


 

Calitatea unei firme este dată de calitatea produselor și de calitatea și profesionalismul oamenilor. După lunga colaborare pe care o avem cu Mondo Ceramico, ne-am convins că le are pe ambele.

Ion Dumitru, director general Macofil SA


Kronberger Grup SA


 

Suntem foarte multumiți de comportarea în exploatare a utilajului livrat de Mondo Ceramico. Apreciem modul operativ în care s-a răspuns solicitărilor noastre privind atât asistența tehnică, cât și livrarea pieselor de schimb

Dorin Popistan, director general adjunct Kronberger SA

Clienți

(în ordine alfabetică)

Brikston - Ceramica Iași

Producător de blocuri ceramice

Brikston - Ceramica Iași

Brikston - Ceramica Iaşi este unul dintre cei mai importanţi producători români de cărămidă şi blocuri ceramice şi doreşte să devină un lider cu un cuvânt important de spus pe piaţa materialelor de construcţii din România.

Detalii
Logo Cemacon

Cemacon S.A.

Producător de blocuri ceramice

Cemacon S.A.

Fundamentată pe experienţa şi tradiţia de peste o sută de ani în domeniul producţiei de argilă arsă din Zalău, în anul 1969 a luat fiinţă Intreprinderea de Produse Ceramice, obiectul de activitate fiind producerea şi comercializarea de materiale ceramice pentru construcţii.

Detalii

Ceramica Lazăr Reghin

Producător de plăci de faianță și gresie

Ceramica Lazăr

Ceramica Lazăr are o vechime de peste 10 ani, fiind al doilea producător de plăci ceramice din România.  

Detalii

Ceramus SRL Câmpulung

Producător de cărămizi și blocuri ceramice

Ceramus srl

Pune caramidă cu caramidă, până la un rezultat sigur şi durabil. Nu oferă materia primă pentru case din paie sau din lemn. Ajută la construirea de cămine, prin fabricarea şi comercializarea de cărămizi.

Detalii

Cersanit SA Roman

Producător de obiecte sanitare și sobe de teracotă

Cersanit Roman

Este una dintre cele mai importante companii de producţie de obiecte sanitare de pe piaţa românească și aparține importantului grup polonez cu același nume.  

Detalii

Macofil SA Târgu Jiu

Producător de blocuri ceramice și prefabricate din beton

MACOFIL S.A. are o tradiţie de peste 25 de ani în producerea materialelor de construcţie. Aceasta tradiţie a început înainte de 1980, iar in momentul de fata societatea produce și livrează o gama largă de produse din domeniul materialelor de construcţie. 

Detalii

Sanex SA Cluj Napoca

Sanex Cluj Napoca

Cu o istorie și tradiție de peste 36 de ani în domeniul ceramicii pentru construcții, SANEX este recunoscut în Romania ca un mare producător de plăci ceramice (faianță și gresie) și decoruri (brâuri și medalioane)

Detalii

Siceram S.A Sighișoara

Producător de țigle, blocuri ceramice și alte elemente din argilă

Siceram Sighișoara

Istoria prelucrării argilei în zona unde este amplasată SICERAM Sighișoara are peste 2000 de ani. 

Detalii

Soceram Doicești

Producător de blocuri ceramice

S.C. SOCERAM S.A. este producător tradițional de materiale de construcție, cu o experiență în domeniu de peste 40 de ani.

Detalii